5a Fira de la Cervesa
Dissabte 1 de juliol de 2023
Organitza: Ajuntament de Quart - Comissió de festes Quart de Festa
Lloc: Quart
Un any més, el municipi de Quart dona el tret de sortida als mesos d’estiu amb la Fira de la Cervesa. La Plaça de les Terrisseres tornarà a acollir totes les activitats d’aquesta cinquena edició que tindrà lloc l’1 de juliol a partir de les 18.00 hores. Els i les assistents podran gaudir d’aquest esdeveniment que, enguany, s’ha centrat principalment en el públic adult amb la creació d’una Festa Remember i l’ampliació tant del ventall de begudes artesanes com de l’oferta gastronòmica.

Com en les edicions anteriors, la fira comptarà amb estands de cerveses artesanes i food-trucks. A més, també hi haurà parades que oferiran altres begudes artesanes, com és el vi, el cava i els licors com, per exemple, la ratafia i la ginebra. 

Els i les assistents podran degustar begudes de producció artesanal de diferents punts de la geografia catalana en els més de deu estands que hi haurà a la fira. Entre els artesans cervesers hi haurà La Cervesera del poble nou, Cervesa de l’Albera o No t’Enfadis, entre d’altres. I repeteixen de l’edició anterior Birrum i Synera Cervesa.  S’hi podrà tastar des de les cerveses més clàssiques rosses, vermelles i negres; fins a cerveses amb un toc de sabors més original.

Pel que fa als licors, hi estaran presents la ginebra artesanal Nut, la Ratafia La Rebel o la coctelera Drink truck.

A més, també es podrà sopar a la mateixa Plaça de les Terrisseres gràcies a les food-trucks i a les parades gastronòmiques. Un ventall d’opcions molt diferenciades que contemplarà des d’una food-truck amb els sabors especials de Tailàndia, fins a les opcions més clàssiques d’hamburgueses i creps dolces i salades.

A partir de les 22.00 hores, i fins a les 2.00 hores, una nova disco mòbil finalitzarà l’esdeveniment amb una nova Festa Remember, amb música dels anys vuitanta i noranta.

En centrar-se en el públic adult, aquesta edició no disposarà de l’àmplia zona d’atraccions infantils d’anys anteriors. Tanmateix, es mantindrà se’n mantindrà una petita zona perquè les famílies amb infants que la visitin en puguin gaudir.