Festival Música a les vinyes
Dissabte 22 de juliol de 2023
Organitza: Turisme Subirats
Lloc: Torre-ramona, Subirats
El Festival Música a les vinyes és un dels festivals d’estiu de petit format de referència al Penedès. Any rere any reuneix un públic fidel atret per la singularitat del festival i la màgia d’un dels indrets més bonics i desconeguts del Penedès. La primera edició va tenir lloc a Subirats l’any 2003, i des d’aleshores, s’ha celebrat cada mes de juliol.

L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival Música a les vinyes amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal, la Confraria del Cava Sant Sadurní, la pintora Cathrine Bergsrud, la Família Bori de Fortuny i els productors de vi i cava de Subirats.

Lloc:

Torre-ramona, Crta. C-243b. Sant Sadurní a Gelida, km. 17 08739 Subirats


Concerts programats al juliol:

Dissabte 22 de juliol a les 22:30h: Èlia Bastida, Joan Chamorro, Josep Traver – “Tribute to Stephane Grappelli”

Èlia Bastida amb el violí, Joan Chamorro al contrabaix i Josep Traver a la guitarra confeccionen un vestit a mida que ens transporta a l’univers del jazz. Un concert on viatgem a les moltes visions i referències de Stéphane Grappelli (Django Reinhard, Bach, Baden Powell i standars). Si hi afegim composicions i el so màgic del violí d’Èlia Bastida fan d’aquest espectacle variat i ric en matisos una experiència inoblidable com el somni d’una nit d’estiu.

Compra d'entrades per aquest concert AQUÍ


Dissabte 29 de juliol a les 22:30h: Ignasi Terraza Scott Hamilton Esteve Pi & Mar Vilaseca – “Unusual Trio And Guest”

Un concert exclusiu per celebrar el 20è aniversari del Festival. Una vegada més la sensibilitat i les improvisacions de l’Ignasi Terraza al piano, amb un domini espectacular de la mà esquerra, acompanyat per la imaginació i el so càlid del saxofonista Scott Hamilton, el feeling i el ritme de la bateria d’Esteve Pi, més la veu prodigiosa, fresca i sofisticada de la convidada Mar Vilaseca, tot un repte. A unusual trio es mostra una gran varietat d’estils dins del jazz, explorant les seves possibilitats sense contrabaix. Deixeu-vos seduir per la música!

Compra d'entrades per aquest concert AQUÍ

També pots comprar l'entrada combinada dels dos concerts AQUÍ


Per a més informació clica AQUÍ