Vijazz Vilafranca 2023
Del 7 al 9 de juliol de 2023
Organitza: Tastavins Penedès
Lloc: Vilafranca del Penedès
El 7, 8 i 9 de juliol torna el Vijazz Vilafranca!

El festival Vijazz Vilafranca que des de fa setze anys porta el bo i millor del món de l’enologia i del jazz a Vilafranca. Des dels seus inicis, el 2007, aquest festival ha demostrat que els vins i els caves combinen perfectament bé amb el jazz, sobretot quan la qualitat es fa palesa tant en els concerts com en l’extens programa de tastos i maridatges que s’hi ofereixen.

Aquest any, del  7 de juliol al 9 de juliol de 2023, el centre històric de la ciutat es transforma i acull amb els braços oberts a aficionats, experts, curiosos i assidus, a tothom que vulgui gaudir i conèixer els magnífics vins de la regió, mentre escolta de forma gratuïta i a l’aire lliure els millors artistes del jazz mundial.

Com a festival, el Vijazz Vilafranca s’ha sabut posicionar entre els millors certàmens de música del seu gènere i ha demostrat amb una solvència inqüestionable merèixer-se un lloc entre els principals festivals de jazz de tot el món.

Més enllà dels concerts, els visitants poden tastar referències de vi i cava procedents dels millors cellers del Penedès, així com participar en degustacions i maridatges conduïts pels millors enòlegs i sommeliers.

A més, aquest any s'allargarà fins la matinada al ViOFFJazzm a l'Espai Vallformosa, amb música electrònica adreçada a nous públics.


CONSULTA EL PROGRAMA DEL VIJAZZ I COMPRA ENTRADES AQUÍ