11a Ruta del Pintxo
Del 13 al 23 de juliol de 2023
Organitza: Projecte MEXCLA'T - Ajuntament de La Garriga
Lloc: La Garriga
Del 13 al 23 de juliol, torna la Ruta del Pintxo de la Garriga, amb la participació de 29 establiments.​

Durant aquests 10 dies, podreu degustar un pintxo de qualitat, acompanyat de de canya o quinto, per 3 euros. Els establiments que hi participen estan repartits per zones, com ja es va fer en l'edició anterior. Així, les persones que vulguin degustar les tapes, comptaran amb un passaport que podran anar segellant en els establiments on consumeixin. Si obtenen el segell d'almenys un local de cadascuna de les 5 zones en què s'ha dividit la Ruta, podran obtenir premis.

D'altra banda, els establiments participants podran optar al premi del públic i al del jurat professional, format per participants d'edicions anteriors que ja no tenen establiment, perdiodistes i comerços. Els premis es donaran passat l'estiu.

Segons va explicar Xavi Moreno, president de Mexcla't, l'organització té moltes ganes de gaudir d'aquesta 11a edició que ja es podrà fer amb "normalitat absoluta".

El bar la Plaça, guanyador de l'edició passada, va acollir la presentació de la Ruta. L'alcaldessa, Meritxell Budó, va agrair l'esforç dels establiments participants, "que treballen intensament aquests 10 dies per posat la Garriga al mapa, amb un esdeveniment que és reclam per la gent de fora".