140a Fira Mont-Roig del Camp
Del 3 al 6 d'agost de 2023
Organitza: Ajuntament de Mont-roig del Camp
Lloc: Mont-roig del Camp
L’edició 140 de la Fira de Mont-roig del Camp tindrà lloc del 3 al 6 d’agost, amb una trentena de propostes culturals, festives i tradicionals. També, amb un recinte firal que obrirà les portes els dies 4, 5 i 6 de les 18 a les 00h. Aquest, comptarà amb l’espai d’expositors i l’espai gastronòmic amb foodtrucks i diverses actuacions musicals que es desenvoluparan durant tots els dies de la Fira.

El dia 3 d’agost tindran lloc algunes activitats prèvies com la visita comentada a l’exposició Miró i Mont-roig, al Centre Cultural Església Vella, la tradicional piscina nocturna o una festa amb dj’s a la Pista d’Estiu.

La Fira s’inaugurarà oficialment el dia 4 d’agost a les vuit del vespre, després de la cercavila pels carrers del poble amb Zigurat Band. El mateix dia hi haurà una actuació musical de David Ros, a les 20.30 h. La festa continuarà amb les havaneres d’Olla Barrejada, el castell de focs des de la zona esportiva i una nit jove amb el grup de versions Tarraco Surfers i dj’s a la Pista d’Estiu.

El dia 5 la Fira oferirà un matí d’activitats per a tota la família al Parc Maria Martori i inflables aquàtics a la piscina municipal a la tarda. Durant el dia hi haurà un partit de futbol veterans entre el CA Mont-roig i la Multiesportiva Miami, el correfoc amb la colla dels diables de Vandellós o el concert i el ball de fira amb l’orquestra Nova Blanes, entre altres activitats. El diumenge 6 d’agost començarà amb la cursa d’obstacles per a tots els públics Garrofang, que organitza el CE L’Areny, un partit de bàsquet entre els veterans del bàsquet Mont-roig i la Multiesportiva Miami, la 38a Trobada Gegantera amb una quinzena de colles, l’actuació musical de Clara Roldán i a les 22 h tindrà lloc el teatre de la Fira amb la comèdia. ‘Un mort a mitges’, amb Mayte Carreras i Cristina Solà. Serà a la Pista d’Estiu i les entrades (gratuïtes) es podran reservar a www.entrapolis.com

Entre les activitats paral·leles destaca el mural commemoratiu pels 140 anys de la Fira que s’elaborarà a partir del collage d’obres de diversos artistes locals i la col·laboració de la nova Associació Mont-Art. També al recinte firal es podrà veure una exposició de fotografies antigues de la Fira.

Nova edició concurs de cuina i sorteig xxss

El diumenge 6 d’agost tindrà lloc el sisè Concurs de Cuina de la Fira amb l’objectiu de posar en valor la cuina de casa nostra, així com els productes locals, de proximitat i de la terra. Les inscripcions per participar en el concurs estaran obertes fins al dia 1 d’agost omplint la butlleta que es trobarà a les OMAC de Mont-roig i Miami Platja i a l’oficina de l’Espai. El premi per al guanyador/a del concurs serà un diploma acreditatiu i un menú degustació per a dues persones al reconegut restaurant d’Estrella Michelin Quatre Molins de Cornudella de Montsant, que col·labora al  concurs.

Normativa_Concurs de Cuina de la Fira 2023

Formulari inscripció Concurs de Cuina de la Fira 2023

Finalment també cal destacar que totes les persones que publiquin fotografies dels actes de la fira a les xarxes socials amb el hashtag #FiraMontroig23 entraran al sorteig d’una àpat per a dues persones a un dels diversos bars i restaurants que col·laboren amb la Fira.
  • Restaurant Sol Lounge Beach Maykao
  • Restaurant Can Ramon
  • Bar La Plaça
  • Restaurant Cal Xato
  • Nou Bar Martí
  • Bar Mont-Gust

Consulta el programa de la Fira AQUÍ