Festa de la verema
Del 25 al 27 d'agost de 2023
Organitza: Ajuntament de l'Espluga de Francolí - DO Conca de Barberà
Lloc: L'Espluga de Francolí
La Festa de la Verema de la DO Conca de Barberà celebra la seva 52a edició amb un nou format.

Del 25 al 27 d’agost de 2023, es duran a terme una varietat d’activitats, degustacions i espectacles relacionats amb el món del vi. El format de la festa s’ha renovat i aquest any la tradicional mostra de vins, caves i productes de proximitat s’ubicarà a la Zona d’Esbarjo del Parc Fluvial, al costat del Celler Cooperatiu Modernista de l’Espluga de Francolí.

Com en altres edicions, el Museu de la Vida Rural acollirà diversos actes de la Festa de la Verema, com el ‘Tasta i escriu’, una activitat amb places limitades que combina una degustació de vins Rendé Masdéu amb una sessió d’escriptura creativa dirigida per Elisenda Guiu.

Seguidament, es durà a terme un tast-maridatge amb el sommelier Xavier Bassa que farà un tast on s’aprendrà a distingir les tipologies de pernil i es maridaran amb vins DO Conca de Barberà elaborat per enòlogues.

El mateix divendres tindrà lloc el 8è Brinda’m Baccus, un sopar-maridatge amb una selecció de 6 vins i caves de la DO Conca de Barberà acompanyats de 6 tapes al restaurant forEvents.


Consulta el programa AQUÍ