Agro Alta Segarra
De l'1 al 2 de setembre de 2023
Organitza: Ajuntament de Calaf
Lloc: Calaf
Calaf manté aquest 2023 la fira agrària Agro Alta Segarra que es farà els dies 1 i 2 de setembre.

Serà un esdeveniment professional i dinàmic, amb exhibicions tècniques de maquinària, un ampli espai dedicat a productes i serveis per a la pagesia i ponències per a professionals.

El divendres 1 de setembre estarà dedicat a les jornades tècniques, dirigides als professionals del món agrari que tindran lloc al Casal de Calaf. Al matí, l'IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) oferirà les Jornades RECOMEX, on presentaran els resultats d'assaigs i innovacions en cultius extensius d'hivern. A la tarda, per part del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i l'Escola Agrària de Tàrrega presentaran el QIE, Quadern Integrat d'Explotació de Catalunya, un sistema electrònic proporcionat pel Departament que permet portar una gestió i control simplificat de les dades de les explotacions agràries.

El públic general, però, també podrà assistir-hi i veure tot l'espai d'expositors que enguany es mantindrà a l'esplanada situada a la carretera llarga número 11 (davant del Casal de Calaf), etc.


Consulta tota la programació AQUÍ