Fira Porc i Cervesa
Del 29 de setembre a l'1 d'octubre
Organitza: Ajuntament de Manlleu
Lloc: Manlleu
L'any 1992 naixia a Manlleu l'embrió del que ha acabat sent la fira. La pretensió era celebrar un certamen a similitud dels que se celebren a Alemanya durant l'Oktoberfest. La gastronomia de la zona de seguida hi va prendre un pes important i la combinació de les dues vessants va acabar conformant una fira amb una gran capacitat d'atracció.

Es tracta d'una de les fires més emblemàtiques del calendari osonenc que, sense perdre l'essència de posar en valor el producte local i la tradició que la caracteritza, vira cap a un format més modern.

Els dies de fira es podrà trobar l'Espai del Porc, on es podrà assistir en viu a l'acte de la matança i l'elaboració dels producte derivats i els embotits. Un altre dels espais destacats serà l'Aula del Gust, que acollirà les xerrades gastronòmiques, les presentacions, els tastos i maridatges i les sessions de cuina.

També hi ha una major programació d'activitats gastronòmiques al voltant del porc i la cervesa i més activitats familiars, concerts i activitats paral·leles.


Més informació AQUÍ