XXXVI Festa de la Verema
Del 8 al 10 de setembre de 2023
Organitza: Ajuntament de Cubelles
Lloc: Plaça del Mercat, Cubelles
Un cop acabat l’agost i quan ja tenim la mirada posada en el final de l’estiu, Cubelles acull la Festa de la Verema, una celebració que rememora la identitat i essència de la nostra vila mitjançant una combinació d’història i tradició al voltant d’un producte, el vi i el cava, que defineix la nostra terra i el nostre país.

Consolidat com un dels esdeveniments més importants al municipi, aquesta festivitat posa de manifest les arrels de les cubellenques i els cubellencs: el món de la pagesia, principal motor i forma de vida dels nostres familiars.

A Cubelles acomiaden l’estiu gaudint d’uns dies en els quals el nucli antic s’omple de gent, d’alegria i de festa al voltant del vi i el cava. Al llarg de tots aquests anys han seguit volent reconèixer la tasca de persones i institucions relacionades amb el món de la vinya des de diverses vessants, ja sigui del qui treballa la terra o qui es dedica a la promoció del vi i el cava.

En aquesta edició tindrem l’oportunitat de gaudir de nou de degustacions que podrem maridar amb una varietat de plats. Tot plegat amenitzat amb diferents activitats paral·leles, una àmplia proposta musical, balls populars, artesania, oficis i l’acompanyament del pubillatge. Una excel·lent combinació de tradició i modernitat, de identitat i lleure. 


Consulta tota la programació AQUÍ