XVII Fira d'Indians
De l'1 al 3 de setembre de 2023
Organitza: Ajuntament de Begur
Lloc: Begur
De l’1 al 3 de setembre Begur celebrarà la divuitena edició de la Fira d’Indians amb la música, les exposicions, les visites, els tasts, el teatre i la gastronomia com a grans protagonistes. El centre històric de Begur i el parc de l’Arbreda seran els espais neuràlgics de l’esdeveniment.

La Fira d’Indians de Begur compleix aquest 2023 la seva majoria d’edat. Amb 18 anys i 18 edicions a les seves esquenes aquesta festivitat ja s’ha convertit en una de les trobades estiuenques de referència i més icòniques de Begur i de tot Catalunya; i en una cita imprescindible per a tots els amants de la història i per a totes aquelles persones que vulguin descobrir i/o aprofundir en l’estret vincle que uneix Begur i Cuba, rodejats de cultura, gastronomia, tradició i un entorn natural i patrimonial encisadors.

Enguany la Fira d’Indians de Begur se celebrarà de l’1 al 3 de setembre i ho farà de la mà de l’Ajuntament de Begur amb múltiples propostes per a totes les edats amb les famílies com a eix vertebrador.


Pots consultar el programa d’activitats AQUÍ