XXIII Festa del vi
Dissabte 9 de setembre de 2023
Organitza: Ajuntament de Poboleda
Lloc: Poboleda
Poboleda celebra aquesta festa que solemnitza la collita tal com es feia antigament, en una diada que honora la tradició vinícola de la població recreant la verema a l'antiga. Els actes tradicionals son l’eix de la festa que comença a les 7 h del matí amb el repic de campanes i s’allarga fins ben entrada la matinada.

Un any més, podrem gaudir, de primera a última hora del dia, d'un grapat d'activitats! Amb el tast de vins dels diferents cellers de la DOQ Priorat com a acte principal, passant per la tradicional anada a veremar a l'antiga, l'esmorzar popular, la piada acompanyada del toc de gralles, les parades d'artesania, l'actuació castellera i música per amenitzar la jornada...

La festa està destinada a donar a conèixer les tècniques tradicionals, els estris i els animals que s'utilitzaven antigament en la collita del raïm i en l'elaboració del vi. Però també es tracta d'una celebració que inclou el tast i la venda dels vins que es produeixen al Priorat amb DOQ, apreciats internacionalment com uns dels de més qualitat del món.


Consulta el programa AQUÍ