Mercat Medieval
Del 29 al 30 de setembre de 2023
Organitza: Ajuntament de Castellvell del Camp
Lloc: Castellvell del Camp
El III Mercat Medieval de Castellvell del Camp se celebrarà els dies 29, 30 de setembre i 1 d’octubre. L’horari d’obertura de la fira serà el divendres de les 18 a les 23h, el dissabte d’11 a 23h, i el diumenge d’11 a 22h. La restauració romandrà oberta fins més tard de l’hora de tancament si la situació ho requereix.

Més de 30 paradetes, mostres d’oficis i tallers

El carrer Pompeu Fabra seguirà sent l’eix central de la fira medieval, que aplegarà més d’una trentena de parades de bijuteria, alimentació i restauració. Hi trobarem parades d’embotits i formatges, forn de pa, encens, olives, minerals, una gran taverna i la foodtruck reusenca “La Ganxeta”, que es decorarà per l’ocasió i ens oferirà els seus “tacos”.

El mercat medieval comptarà amb la presència de 4 mostres d’oficis: encunyació de monedes, fabricació de paper, fuster i picapedrer. També hi hauran 4 tallers de fabricació d’espelmes, pintar gots, beuratges màgics i de pintar galetes, que es faran al pati de les escoles velles en horari de matí i tarda (d’11 a 13 h i de 18 a 20 h).

La fira medieval d’enguany també aposta per la participació de tres entitats del municipi. A més, els infants podran gaudir de diverses atraccions infantils.

Les novetats

El III Mercat Medieval estrena novetats importants. En primer lloc, es recrearà un campament medieval al pati de les escoles velles amb 10-12 persones fent vida quotidiana. S’hi faran diversos passis i espectacles de carrer.

L’antic Celler de Castellvell es convertirà en un campament de bruixes, el dissabte 30 de setembre i el diumenge 1 d’octubre, de les 11 a les 14 h. Els més petits podran gaudir d’un passatge infantil, fotomató infantil, taller de bombolles, carreres d’escombres i una àmplia zona de jocs. El passatge tindrà un preu de 2 euros i les activitats a 1 euro.

Finalment, l’antic celler també es transformarà en un passatge del terror les tardes i vespres del divendres, dissabte i diumenge, de 18 a 22 h. Serà un recorregut per un hospital medieval, amb metges i monjos infectats per la pesta, i en el què els visitants s’endinsaran en allò més profund de la pesta negra. El de Castellvell esdevindrà un dels primers passatges de la temporada de “Halloween” 2023 al territori. El preu de l’entrada és de 3 euros.


Més informació AQUÍ