Del Camp a la Taifa
Del 28 de setembre al 8 d'octubre
Organitza: Ajuntament de Terrassa - Gremi empresarial d’Hostaleria de Terrassa
Lloc: Terrassa
Del Camp a La Taifa gira al voltant de l’alimentació: des del camp, la terra, la pagesia que la treballa per produir aliments de qualitat, passant pel comerç local, des de les fruiteries amb producte propi o de proximitat, els grups de consum que compren directes, fins a productes elaborats a forns i pastisseries, xarcuteries i cansaladeries. Fins arribar a la taifa, als restaurants locals i la seva gastronomia i a les cuines de casa que es proveeixen d’aquests productes. És per això que es proposa un nom propi per aquest esdeveniment i dotar-lo de personalitat i identitat.

Es celebrarà del 28 de setembre al 8 d’octubre a diferents espais de la ciutat. L’acte principal serà la Fira de pagesia i cuina de proximitat de Terrassa, el dissabte 7 d’octubre, en horari d’11 a 14h i de 17 a 20h, entre la Plaça Salvador Espriu i el Carrer Unió i a la Plaça de la Torre del Palau.

Del Camp a la Taifa és una iniciativa del Gremi empresarial d’Hostaleria de Terrassa i comarca, de la Fundació Terrassenca Sant Galderic, de l’Ajuntament de Terrassa (Serveis de Turisme, Comerç, Emprenedoria i Economia Social, Medi Ambient), de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, de Barri Futur, Comunalitat Urbana de Terrassa, Festa(e) Pagesa, en col·laboració amb els Gremis, Entitats i Associacions de Terrassa Gastronòmica. Amb el suport de del Consell Comarcal del Vallès Occidental/Xarxa de Productes de la Terra.


Més informació AQUÍ