27a Fira de l'All
Del 29 al 30 de setembre de 2023
Organitza: Ajuntament de Cornellà del Terri
Lloc: Cornellà del Terri
La Vall del Terri tornarà a acollir la Fira de l’All el proper cap de setmana del 29 de setembre a l’1 d’octubre. L’emblemàtica trobada anual es tornarà a celebrar a Cornellà i inclourà la mostra de productes amb l’all com a element central, tallers, exposicions, concursos i moltes altres activitats.

La fira començarà divendres al vespre amb el sopar popular de l’all, en què es podran menjar diferents plats amb aquest ingredient. Els tiquets es poden reservar per 6 euros fins al 27 de setembre a les tardes al pavelló municipal i el mateix dia per 9 euros fins a acabar les unitats. La vetllada acabarà a la carpa amb un concert de la Discomòbil Superso.

Els actes continuaran dissabte 30 de setembre a les 10 del matí amb la fira comercial, d’artesania i alimentació, el mercat de l’all i la demostració de l’ofici d’enforcar alls, que s’allargaran tot el cap de setmana. Durant el matí també hi haurà un parc infantil familiar i una trobada d’intercanvi de plaques de cava. A més, a 2/4 de 12 es presentarà el llibre Cabeces i Forcs – Els alls i la seva gent al Pla de l’Estany, de Jordi Nerga.

Un dels plats forts de la jornada de dissabte seran els concursos, amb un concurs d’allioli a 2/4 d’una, un concurs de cuina amb plats fets amb all a les 4 de la tarda i el TirAll, el concurs de llançament d’all a partir de les 7 de la tarda. Abans, a partir de les 6, es presentarà el videojoc Escapar de la Fira de l’All, creat per en Jordi Espinosa. El dia acabarà amb el pregó de la fira i l’entrega de l’All d’Honor i tancarà amb el concert de versions Bandidos Perversions.


Consulta el programa de la Fira AQUÍ