Fira del Torró i la Xocolata
Del 7 al 8 d'octubre de 2023
Organitza: Ajuntament d'Agramunt
Lloc: Agramunt
A Agramunt donen la benvinguda a la tardor de la manera més dolça, amb la Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra que enguany, els dies 7 i 8 d’octubre, arriba a la seva XXXIVa edició.

La Fira és un dels millors aparadors de la Vila i una mostra clara de la seva dolça essència, a més d’un clar exemple de tradició torronaire i, alhora, d’innovació, amb la presentació cada any de novetats creades pels seus mestres torronaires.

En l’edició d’enguany es vol continuar posant en valor el patrimoni del centre històric de la Vila amb la combinació d’art, patrimoni i gastronomia amb l’Aula de la Xocolata i el Vi a l’Espai Guinovart. Un espai de demostracions i tastos de xocolates i postres amb xocolata elaborades a Agramunt i de vins de la DO Costers del Segre que, juntament amb l’espai de jocs familiars i de música en viu, a la mateixa plaça del Mercat, ens faran gaudir d’una dolça estona en un dels indrets més emblemàtics de la vila.

Una àmplia varietat de parades de productes artesans i de proximitat ens acompanyaran en un recorregut pels carrers de la vila fins a la plaça Fondandana, on poder gaudir del ja consolidat espai de les Foodgonetes, la millor combinació de música en viu i varietat gastronòmica enmig de l’activitat firal.

Una edició més, es continuarà promovent la fusió de la cultura i la gastronomia, posant en valor els productes amb la tradicional cuita en directe del torró, l’elaboració en directe de plats d’alta cuina amb productes de proximitat a l’Aula del Gust, l’experiència gastronòmica de l’Aula del Tast, o l’Espai Cuinetes per deixar volar la imaginació culinària dels més petits... 
 

Consulta el programa de la Fira AQUÍ

Compra de Tiquets d'activitats AQUÍ (pestanya 'Reserves tiquets Aules')