III Jornades Gastro. al Mercat
Dissabte 7 d'octubre de 2023
Organitza: Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes
Lloc: Mercat de Mas Enlaire, Blanes
Els amants del tapeo tornen a estar d’enhorabona, perquè dissabte vinent Blanes acull una experiència que arriba precedida per l’èxit de les dues anteriors edicions que ja s’han celebrat. Com és habitual, s’allotjarà al Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire, i es tracta d’una mostra gastronòmica a base dels productes Kilòmetre 0 que es poden trobar en aquest recinte, situat a dos passos del nucli històric del municipi. 

La III Jornada Gastronòmica al Mercat de Mas Enlaire es farà aquest dissabte 7 d’octubre a partir de les 7 de la tarda i fins quarts de 12 de la nit, i s’espera que repeteixi la bona acollida de les dues anteriors edicions. 

III Jornada Gastronòmica al Mercat de Mas Enlaire amb diversos al·licients 

S’hi oferiran productes de les pròpies parades del Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire, completats amb els d’altres empreses i establiments blanencs. Hi haurà tapes preparades per xarcuteries i peixateries, així com formatges i altres exquisideses. Tot a preus populars, ja que els tiquets pels tastets de menjar i begudes oscil·laran entre 1€ i 4€, oferint bàsicament tapes, cervesa, així com diversos tipus de vins i cava. 

Els establiments del Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire que participaran són: Hortalisses Mas Martí, Cafeteria Mercat Blanes, Carns Selectes Loli, Carnisseria Polleria i Xarcuteria Albert, Llaminadures Anna, Xarcuteria i Formatgeria Dolores Jiménez, Margarita Xarcuteria, Josep Bassols Carnisseria Xarcuteria, Peixateria Rafel i Carmen, així com Peixateria Roca Vidal. També hi haurà tastets i begudes de Cervesa Marina, Cava Laviret, així com dels establiments de venda de productes de restauració La Balma, Rostisseria Les Cavanyes i Poma Verda. 

Servei de Canguratge per a infants de 3 a 12 anys 

Per segona edició consecutiva, la III Jornada Gastronòmica oferirà un servei de canguratge gratuït per a la mainada de 3 a 12 anys d’edat, des de les 7 de la tarda fins les 10 de la nit. Controlat per monitors i monitores, aquest servei estarà a disposició de tots els pares i mares, àvies i avis que vulguin gaudir de la mostra gastronòmica mentre la canalla s’entreté i passa una bona estona. 

El servei de canguratge estarà situat al recinte exterior del Mercat de Mas Enlaire, a tocar de la sortida que dóna a l’Avinguda de la Pau. Allí s’instal·laran dues carpes on la canalla podrà participar en activitats vinculades als productes del mercat, així com jocs tradicionals.