GastroFest
Del 13 al 15 d'octubre de 2023
Organitza: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú - San Miguel Magna - Gremi d'Hostaleria de Vilanova
Lloc: Vilanova i la Geltrú
El 13, 14 i 15 d’octubre, en un espai únic, el Museu del Ferrocarril de Catalunya a Vilanova i la Geltrú se celebrarà aquesta fira gastronòmica, organitzada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, San Miguel Magna i Gremi d’Hostaleria de Vilanova, amb la producció de l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT).

L’acció s’uneix a les diferents activitats gastronòmiques que s’impulsen a la ciutat, referent de la cuina marinera de Catalunya, tant per la varietat de Platillus tradicionals propis com per les genuïnes interpretacions dels restauradors, gràcies a la gamba i a la varietat de peix fresc que arriba al Port de Vilanova.

Entre les propostes hi haurà també una gran calçotada, showcookings, música en directe, sessions DJ, maridatges, concurs de tiratge de cervesa i activitats familiars.

Per completar l’experiència gastronòmica, cada platillu es maridarà amb una cervesa San Miguel. I a més de l’oferta dels restauradors de Sabors de l´Horta del Baix Llobregat i Barcelona, es podrà gaudir d’un menú Calçotada en una àmplia i agradable zona a l’aire lliure, amb música en directe.


Més informació AQUÍ