MolinsBdegust
Del 16 al 29 d'octubre de 2023
Organitza: Ajuntament de Molins de Rei
Lloc: Molins de Rei
Torna MolinsBdegust, la mostra gastronòmica que aposta per l’oferta de restauració de Molins de Rei. Aquesta nova edició comptarà amb un total de 27 establiments que oferiran tapes i/o menús gastronòmics durant dues setmanes, del 16 al 29 d'octubre.

El preu de la tapa i la canya o el quinto es de 3 a 5 euros i el preu del menú gastronòmic oscil·la entre els 20 i els 36 euros i l’estableix cada restaurant i. Com a novetat d’aquest any, hi ha opció d’acompanyar la tapa amb un vermut.

Dels 27 establiments que participen, hi haurà 5 bars que tindran menú gastronòmic; 19 oferiran tapa; i 3 oferiran les dues opcions tapa i menú.

Els bars i restaurants que oferiran tapes són:

Arenas Molins, Baccus, Identitat, bar La Kaña, cafeteria Foment, Cal Mingo Bar, Carambola, El Tast, El Vermutet, Formatges Molins, Hotel Ibis Molins de Rei, La Peni bar, La Volta, Lliure de Gluten, MiguelOn, Nit i Dia, Pastisseria Cardona, Empanadas La Original, Xurreria Àngels de Molins, Hotel Calasanz, Mima’t i Roca Pastissers.

Els bars i restaurants que oferiran menú gastronòmic són:

Can Pizza, Can Tintorer, Restaurant Identitat, El Tast, Restaurant PaladArt, Hotel Calasanz, La Sant, La Mamarratxa Bistrot, restaurant Samaranch Park.


Consulta el fulletó amb tota la informació AQUÍ