Exposició de bolets
Del 21 al 22 d'octubre de 2023
Organitza: Tocats del Bolet - Ajuntament del Morell
Lloc: El Morell
Els dies 21 i 22 d'octubre, El Morell acull la seva tradicional Exposició de Bolets. Un any més, l’entitat Tocats del Bolet, amb la col·laboració del consistori, organitza una nova mostra micològica, un esdeveniment amb una llarga i consolidada trajectòria que aquest 2023 arriba a la 27a edició.

Un acte que manté un dels canvis de l’any passat, l’emplaçament, que tornarà a ser al Centre de Serveis per a la Gent Gran, on es podran veure unes 200 varietats diferents de bolets, des de les més conegudes fins a les més rares i escasses.

Com sempre, a la mostra es recreen els espais perquè siguin similars als hàbitats naturals, i s’hi podran contemplar tant espècies comestibles com no comestibles, a fi que els visitants també puguin aprendre a distingir-los. I com a al·licient, des de l’entitat, conviden tota la ciutadania a visitar la mostra per poder gaudir d’una sorpresa.

La mostra es podrà veure dissabte 21, de 16 a 21 hores, i diumenge 22, de 10 a 20 hores. A més, i com ja és tradició, diumenge al migdia arribarà el moment gastronòmic de l’esdeveniment, amb una degustació al pati del Centre de dia de plats elaborats amb els bolets com a ingredient bàsic: consomé de bolets, estofat de caça i bolets i bolets a la planxa. En la darrera edició es van servir un total de 400 racions, i enguany s’espera assolir una xifra similar. Un esdeveniment que  s’ha convertit en una cita de referència per als amants de la micologia del nostre territori.