MenjaTardor!
Dissabte 28 d'octubre de 2023
Organitza: AGEM Majoristes Mercabarna
Lloc: Mercat del Carmel, Barcelona
AGEM celebra La Castanyada amb MenjaTardor! al mercat del Carmel
El proper dissabte 28 d´octubre, l´Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna (AGEM) celebra l´esdeveniment MenjaTardor! al mercat del Carmel. L’objectiu és donar a conèixer els productes de temporada dels mercats de Barcelona mitjançant una degustació, tallers infantils i la Guia Receptari .

Tast popular de Brunoise de Fruits de Tardor amb maridatge sorpresa
El tast tindrà lloc de 11:00 a 13:30 hores i consistirà en un brunoise de fruits de tardor: magrana, pera, mango, caqui, mandarina.
La degustació es completa amb un maridatge sorpresa amb espècies, com la regalèssia – que dona un toc molt singular als cítrics! – , la canyella, la nou moscada i el polsim de castanya. Una original experiència de sabors que estem segurs que t’agradarà!

Tallers infantils
Els tallers infantils tindran lloc de 11.00 a 13.00 hores i estaran dirigits a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys. Els infants aprendran com desgranar una magrana i a més participaran en tallers de plastilina i dibuix.

Guia MenjaTardor!
Totes les persones assistents a l’esdeveniment rebran la Guia MenjaTardor!, una publicació amb receptes de tardor de la xef Carme Ruscalleda.

Informació pràctica
L’esdeveniment MenjaTardor! se celebrarà el dissabte 28 d’octubre d’11:00 a 13:30 hores al mercat del Carmel, ubicat al carrer del Carmel, 73, a Barcelona. L´entrada és gratuïta.


Més informació AQUÍ