Cervisia Lleida
Del 27 al 29 d'octubre de 2023
Organitza: L'Aplec Lleida - FECOLL - San Miguel
Lloc: Plaça de la Llotja, Lleida
La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol (Fecoll) i Cervezas San Miguel col·laboren, un any més, en la organització de CervisiaLleida que se celebrarà els dies 27, 28 i 29 d’octubre a la plaça de la Llotja de Lleida. El saló s'ha presentat aquest matí a l'espai cerveser San Miguel, amb l'assistència del president de la Fecoll, Ferran Perdrix i Jose Antonio Farràs, cap de Vendes d'Hostaleria Nordest de Mahou San Miguel. La iniciativa oferirà, en la seva àrea de degustació, una trentena de cerveses elaborades o distribuïdes pel grup Mahou-San Miguel d'arreu del món. S’han programat, a més, maridatges dirigits, amb inscripció prèvia, divendres a les 20h, dissabte a les 13h i les 19h i diumenge a les 13h. L’horari de la fira és divendres, de 19h a 1h; dissabte de 12-14.30h i de 17h-2h. El diumenge restarà obert de 12-14.30h i de 17h a 21h.

Pel que fa a les referències cerveseres, es podran degustar en les set barres habilitades:

Internacional: Stella Artois, Franziskaner, Corona, Hoegaarden, Pacifico, Becks, Modelo, Leffe Triple, Leffe Rouge
Mahou: 5 Estrellas, 5 Sin filtrar, 0,0 Tostada, Maestra, Barrica Original, Barrica Bourbon, Mixta, Rosé
San Miguel: Especial, Magna, Selecta, Radler, Radler 0,0, Sense gluten
Craft: Petricor, Nómada Naturepils
IPA: Yakima Valley, Mahou IPA, Alhambra Citra
Alhambra: Singular, Roja, Radler, 1925 Reserva, Founders Porter
Premium: Brutus

A més hi haurà la barra Solan de cabras amb Aigua 33 cl, Aigua amb gas, Biosolan multifrutas

L'oferta gastronòmica reunirà una selecció de les creacions de la VII Ruta de la Tapa San Miguel de Lleida i, com a oferta permanent, durant els tres dies, les elaboracions amb productes de proximitat de Bo de Shalom. Respecte a les tapes, divendres es podrà gaudir de "Recapte cruixent de sardina". Massa fina cruixent amb escalivada, brots verds i sardina fumada del senyoret, de Caravista Restaurant i "Somni implosiu del caragol". Bomba arrebossada amb panko i amb un farciment picant de caragols i llàgrima d’allioli, de la República del fum. Dissabte al matí hi haurà “Pigpear". Cruixent cremós de galta estofada al Porto i crema de patata, arrebossat amb crosta de rosta i coronat amb compota de pera de Lleida a l’olorós i menta, de Glass Go i "Mantou fregit farcit de cap-i-pota". Mantou fregit farcit de cap-i-pota amb pols de sobrassada de Mallorca i salsa de fulles de pebrot, de L’Espurna restaurant. A la tarda, es podrà degustar "Rock&Rollo". Base de truita de blat farcida de pulled pork en la seva sals, de Vermuteria Lo Carrincló i "La Tosqueta". Croqueta de pollastre de corral guisat amb ceps i camagrocs sobre Parmentier de patata trufada de La Tosca. Finalment, diumenge al matí hi haurà "Altar Prawn". Tàrtar de gamba cuita sobre torradeta d’aigua de tomàquet i pebrot amb cogombre envinagrat amb soja i xili, maionesa japonesa acabada amb pols d’alga nori, d’El Altar i “Butipop". Llonganissa farcida de pop, ceba caramel·litzada i poma sobre cruixent de pasta wanton i escalivada, de la Brasa d’Or. Durant els tres dies es podrà gaudir de l' “Iberix Box”, de Vall Companys.

Concerts gratuïts amb bandes locals

CervisiaLleida 2023 presenta un cartell de concerts gratuïts amb set grups locals que actuaran durant els tres dies de Fira. Divendres, a les 20.30h, pujarà a l’escenari DJ Berni que oferirà una actuació prèvia al concert dels “Tremendos” (22.30h)d. Dissabte a migdia, es podrà gaudir de “Her Majesty” a les 12.30h i, ja per la tarda, des de les 19h actuarà Jan Marco Calcaterra (disc selector). A partir de les 22h, es podrà gaudir de la banda “La cosa nostra” que amenitzarà el vespre amb la seva música. L’endemà diumenge, el grup Neptú actuarà a les 18.30h i DJ Berni tancarà el cartell musical a les 20 hores.

Zona infantil i matinal dominical de ball

L'organització del saló ha habilitat també un espai infantil gratuït, amb els jocs de Festa i Fusta, que romandrà obert dissabte (12-14h / 19-22h) i diumenge (12-14h). A més, diumenge al matí es farà una matinal de balll amb les escoles Zona Making of (ZMO) i El Mirall (12.30h). Durant tota la fira, l’espai estarà amenitzat pels “Esborjarrats Cervesers” de Sac Espectacles.

Els tiquets... tenen premi!

Les consumicions es poden adquirir en tires de 10, 5 i 2 tiquets pel preu de 10, 7 i 3 euros, respectivament.


Consulta la resta d'informació, activitats i programació del Cervisia AQUÍ