Corretapes
Del 28 al 29 d'octubre de 2023
Organitza: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès - Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i Barcelonès
Lloc: Cerdanyola del Vallès
El Corretapes és una proposta d’activitat inspirada en els cercatasques tradicionals i la ruta de les tapes. D’aquesta manera, la marca organitzadora proposa una ruta pels diferents establiments de la ciutat, per poder gaudir de les diferents tapes, però sense cap horari rígid ni cap recorregut preestablert. El Corretapes s’adapta a tu, doncs, tu decideixes el moment, l’ordre del diferents locals i l’estona que hi vols romandre en cada un.

El proper 28 i 29 d'octubre, Cerdanyola viurà el 'Corretapes'. Aquest esdeveniment gastronòmic comptarà amb 22 establiments participants.

Cal inscripció obligatoria de 2€ on es donarà un kit de ruta: mocador i targeta participant. A més, hi haurà un sorteig entre els participants a la votació de les millors tapes que constarà: 1 premi de 100€, un segon de 80€ i un tercer de 60€. Tots aquests premis seran per a consumir als locals participants.

El preu tapa + consumició serà 3,5€ i l'horari serà:

▪︎ Dissabte 28 octubre: d’11:30 a 15:30 h i de 18 a 22 h.
▪︎ Diumenge 29 octubre: d'11:30 a 15:30 h. A les 17:30 h, festa de cloenda i entrega de premis als guanyadors del sorteig i a les millors tapes, a la Plaça Abat Oliba.


Consulta díptic i les targetes de participacions AQUÍ