Ganxet Pintxo
Del 2 al 12 de novembre de 2023
Organitza: Cambra de Comerç de Reus
Lloc: Reus
La ruta gastronòmica Ganxet Pintxo de Reus torna del 2 al 12 de novembre amb la seva edició de tardor.

La Ganxet Pintxo manté el preu de la tapa als 4 euros. Els responsables dels establiments participants han rebut l’assessorament de la xef Eva Hausmann, la qual ha participat en tots els processos d’acompanyament que s’han realitzat en aquesta edició. El resultat final són trenta-set creacions on prevalen els productes de Km0, vinculats al territori.

Donar sang, té premi

La Ganxet Pintxo recupera, aquesta tardor, la històrica col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de l’Hospital de Sant Joan. D’aquesta manera tots els que vagin a donar sang els dies 7,8 i 9 de novembre rebran dos vals per bescanviar per tapes, gentilesa dels establiments participants. L’horari per donar sang és de 9 a 14 hores i de 15 a 20 hores. Es recomana que els interessats en fer les seves donacions realitzin la reserva prèvia a la pàgina donarsang.gencat.cat.

Una ruta amb premis

Com és habitual, els clients de la ruta tindran l’oportunitat de votar les millors tapes de la Ganxet Pintxo. Una votació que servirà per determinar els guanyadors dels tres premis populars i que permetrà participar en diversos sortejos.


Consulta el mapa dels establiments participants i les seves tapes AQUÍ