A la tardor, platillos!
Del 2 al 26 de novembre de 2023
Organitza: Ajuntament de L’Hospitalet - Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet
Lloc: L'Hospitalet de Llobregat
Del 2 al 26 de novembre, la ciutadania podrà gaudir de la novena edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!que ofereix plats de tardor i consumició en diferents establiments de la ciutat. Aquest any, el preu del platillo passa de 4 a 4,5 euros, a petició dels establiments participants, per adequar l’import a l’increment del preu dels aliments, però mantenint un preu ajustat per afavorir la participació.

En aquesta edició hi participen 31 establiments, entre bars, restaurants i cocteleries, que competiran amb propostes originals de cuina de temporada, tradicional o creativa, una xifra rècord de participació des de la creació de la ruta el 2014.

Al desembre, es lliuraran els premis als millors platillos de la ruta. Un jurat professional decidirà els guardons al Platillo més saborós, el Platillo més creatiu i el Platillo de millor qualitat gastronòmica.

I l’última categoria, el Platillo més popular, serà escollida pels ciutadans. Cada establiment tindrà una urna perquè els comensals votin el seu platillo preferit i, entre tots els participants, se sortejaran diferents premis oferts per les empreses col·laboradores de la ruta.



Consulta la tapa dels establiments participants i aconsegueix la butlleta de votació AQUÍ