Tasta’M Fruits de Tardor
Dissabte 4 de novembre de 2023
Organitza: Institut Municipal de Mercats de Barcelona - Federació de Mercats Municipals
Lloc: Mercat del Carmel, Barcelona
Dissabte 4 de novembre, a les 10.30 h, se celebrarà la sisena edició de l’esdeveniment gastronòmic ‘Tasta’M’, amb una degustació de productes de tardor al Mercat del Carmel.

Per participar, els visitants hauran de presentar un tiquet que donarà dret a una pomes Golden al forn i xips de moniato i una beguda. Els dies previs, els comerços del mercat obsequiaran els seus clients amb aquests tiquets per les seves compres.

A més, durant tot el matí hi haurà una “DJ Truck”, una furgoneta equipada i personalitzada per a l’ocasió, des d’on un DJ punxarà música per animar la jornada.

El ‘Tasta’M’ va néixer l’any 2022 amb una primera edició al Mercat de la Barceloneta, i aquest any ja se n’han celebrat tres: al Mercat d’Hostafrancs, al de Santa Caterina i al de Provençals.

Aquesta iniciativa, impulsada per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i la Federació de Mercats Municipals (FEMM), té com a objectiu reforçar el paper dels mercats com a prescriptors de l’alimentació de proximitat i de temporada i com a cohesionadors dels barris.