Fira de Novembre
Del 10 al 12 de novembre de 2023
Organitza: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Lloc: Vilanova i la Geltrú
La Fira de Novembre està considerada una de les mostres comercials multisectorials a cel obert més importants del país, i te com a objectiu mostrar els diferents sectors de la nostra economia essent un esdeveniment on promocionar Vilanova i la Geltrú amb activitats per a tots els públics.

Enguany oferirà una superfície d'exposició de 66.000 metres quadrats pels carrers i places de la ciutat, amb 168 expositors i més de 135 activitats per a tota la família.

Els diferents espais del BATEC DEL MAR (Plaça de la Vila) oferiran activitats amb el mar com a temàtica, projeccions vinculades amb la indústria naval, pesquera, d'activitats nàutiques i esportives a la platja, tallers, activitats tradicionals, gastronòmiques i cultures, amb una gran exposició sobre el canvi climàtic, a la plaça de la Vila.

A la plaça de les Neus hi haurà l'Espai Temps de Vi, amb una mostra de la fira que es celebra habitualment al juny i música en directe, i al llarg de la Rambla podrem trobar fins a cinc Espais Teca, amb oferta de restauració, tastos i maridatges.

Diumenge 12 podrem gaudir de la Diada Castellera dels Bordegassos de Vilanova a la plaça de les Cols (12h), la 31a Trobada de Puntaires a la plaça d'Enric Cristòfol Ricart (de 10 a 13h) o la Jornada de Portes Obertes als Museus (de 10 a 14h) entre moltes més!

Campanya “BOTIGUES AL CARRER" , promocions especials i exclusives del comerç local de Vilanova i la Geltrú a la Rambla Principal i botigues associades a Viu Comerç, durant els tres dies de Fira.

ESPAI “GIRA FEINA”, Una de les novetats d'enguany serà aquesta proposta que serà un punt de trobada entre empreses que necessiten personal i candidats, amb un espai on es faran entrevistes laborals ràpides.

PARC D'ATRACCIONS A LA FIRA, L'oferta lúdica es complementa amb la Fira d'atraccions a la Plaça del Port de Vilanova i la Geltrú. Un munt d'atraccions per a tots els gustos i edats, juntament amb casetes d'alimentació i venda.

El Parc d'atraccions romandrà obert des de dijous 9 a la tarda fins el diumenge 12 a la nit. Divendres de fira entre les 16h i les 18h, serà l'estona de “fira sensible” per atendre les necessitats de les persones amb sensibilitats especials (no hi haurà música, ni il·luminació, fum o escuma, com tampoc es podrà fer ús dels altaveus, sirenes o similars)


La Fira es celebrarà els dies 10, 11 i 12 de novembre i coincidirà amb el DesTapa Vilanova, una ruta de la Tapa Turística de Vilanova i la Geltrú que es podrà gaudir entre els dies 10 i 30 de novembre.