XVIII Jornades del llagostí
De l'11 de novembre al 10 de desembre
Organitza: Ajuntament de La Ràpita
Lloc: La Ràpita
De l’11 de novembre al 10 de desembre, es celebraran les XVIII Jornades Gastronòmiques del Llagostí, i com a punt de partida, l’11 de novembre, de 12:00 p. m. a 1:30 p. m., la Plaça 1 d’Octubre de La Ràpita es convertirà en l’epicentre d’un esdeveniment gastronòmic que celebra els tresors culinaris de la zona. La Diada del Llagostí, una iniciativa del Col·lectiu de Cuina en col·laboració amb l’Ajuntament de La Ràpita, promet gaudir dels sabors més exquisits del mar i la terra, alhora que demostra el seu compromís amb la sostenibilitat.

Aquest esdeveniment anual reuneix una selecció dels restaurants més emblemàtics de la zona, incloent Llansola, Casa Ramon Marinés, Miami Can Pons, Albert Guzman, Freddy Caliu Familiar, Bon Marisc, Maria 1941 i altres. També comptarem amb la participació de la Confraria de Pescadors Verge del Carme, així com amb les apreciades muscleres com Musclarium i Avi Agustí. Les Cooperatives de vins de la Terra Alta, representades pel Celler cooperatiu de Gandesa i el Celler Piñol, presentaran els seus vins amb Denominació d’Origen. A més, Vermut Rapitenc serà l’empresa convidada com a ambaixadora, al costat de Bodegas y destilerias Lehmann.

La diversitat de productes locals serà un punt àlgid d’aquesta Diada, amb la presència de oli d’oliva la Mundana i Olis Sta. Montsià SCCL, així com Molí de Rafelet, Cambra Arrossera del Montsià i Nomen Foods, que ens oferiran una mostra de la rica herència de la cultura de l’arròs del Delta de l’Ebre.

A més, com a part de les jornades gastronòmiques del llagostí, l’Estació Nàutica de La Ràpita-Delta de l’Ebre ofereix diverses experiències a la natura, incloent la ruta de les muscleres i una ruta en sea bike per la Badia dels Alfacs, així com una ruta pels arrossars i les llacunes del Delta de l’Ebre. Per a obtenir més informació, podeu contactar-nos al 97710.10.10 o bé a [email protected]. Per a reserves: www.enlarapita.com


Consulta els menús de les jornades gastronòmiques AQUÍ