Fira de la Col i mercat KM0
Diumenge 26 de novembre de 2023
Organitza: Ajuntament de la Roca del Vallès
Lloc: La Roca del Vallès
Lloc: Rambla Mestre Torrents, Carrer del Montseny, Carrer Espronceda, Carrer Indústria, Plaça de l’Era i Plaça Can Torrents

Parades d’artesania, alimentació i productes propis de la pagesia, mostra d’arts i oficis amb diferents artesans que faran demostracions d’objectes relacionats amb la col, jocs gegants tradicionals de
carrer; tallers, activitats i campament prehistòric “La Roca, terra de megalítics”.

El proper diumenge 26 de novembre la Roca celebra una nova edició de la Fira de la Col i del Mercat de Km 0. Enguany serà la 8a Fira de la Col i la 4a edició del Mercat de Km 0, essent ja una data assenyalada dins del calendari roquerol.

D’entre les novetats cal destacar el nou espai gastronòmic que s’ubicarà a la plaça Can Torrents amb restaurants del nostre municipi, i de nou el mercat de Km 0 amb productors locals i del Vallès. A més a més, any rere any anem augmentant les parades, amb associacions, entitats locals, així com alguna escola del municipi. Fet pel qual farà que la Fira s’amplii i ompli més espais i carrers de la Roca centre.

Una vegada més, el fil conductor serà la col i l’aposta pel comerç local i pels productors de la zona, que aporten un excel·lent producte de proximitat.


Consulta el programa de tot el cap de setmana AQUÍ