20a Fira Expo. del Bolet
Diumenge 19 de novembre de 2023
Organitza: Societat Recreativa La Concòrdia
Lloc: Sant Sadurní de l'Heura
El proper diumenge 19 de novembre arriba la 20a Fira-Exposició del Bolet de Sant Sadurní de l’Heura. Novament organitzada per la Societat Recreativa La Concòrdia, durant tota la jornada hi haurà un ampli ventall d’activitats vinculades al món boletaire.

La prèvia serà el dissabte abans, a les 16 h, amb la Recepció de Bolets a la Sala de la Concòrdia, recollits pels diferents col·laboradors a l’Exposició de Bolets. Es demana que els bolets es cullin sense tallar-los i es guardin sense apilar, preferentment en caixes de fruita.

I l’endemà, diumenge, l’activitat començarà ben d’hora: a partir de les 9 h del matí arrencarà l’esmorzar popular a la plaça de la República de Sant Sadurní de l’Heura i la fira de productes artesans o lligats al món dels bolets. A les 10 h s’inaugurarà l’exposició de bolets a càrrec de Josep Maria Vidal (biòleg). A les 10.30 h se celebrarà la missa solemne i, seguidament, a les 12 h, es farà vermut musical de la mà del duet Cihiro i Totoro. A més, durant el matí, es projectarà el visual ‘Els bolets’, a càrrec de Josep Maria Vidal. 


Consulta el programa i tots els restaurants col·laboradors AQUÍ