Fira de Sant Andreu
Del 24 al 26 de novembre de 2023
Organitza: Ajuntament de Falset
Lloc: Falset
En el marc de la tradicional Fira de Sant Andreu, del 24 al 26 de novembre, Falset torna a donar protagonisme als vins rancis i dolços del Priorat, amb la segona edició del certamen.

Aquest tindrà com a actes destacats el "Tast guiat de vins oxidatius i dolços del món i el Priorat" i la "Mostra de rancis i dolços del Priorat".

El primer (dissabte a les 11.30 h i a la 3a planta del Castell de Falset) és un tast prèmium a càrrec del director de Vitec, Sergi de Lamo, qui guiarà els assistents en un viatge per conèixer els diferents estils i singularitats d'aquests vins.

El segon acte (dissabte de 17 a 21 h a l'Absis del Castell de Falset) permetrà tastar vins dolços i rancis de cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat, i conèixer tots els seus secrets de la mà dels elaboradors. Per un preu de 18 € els assistents podran tastar tots els vins presents en aquesta mostra.

A banda d'aquests dos actes centrals, Falset acollirà al llarg del cap de setmana i de la mà del Festival Most diverses propostes en les quals el vi continuarà sent protagonista.

Com és tradició, la Fira de Sant Andreu de Falset comptarà durant tot el cap de setmana del 24 al 26 de novembre amb parades de productes artesanals a la plaça de la Quartera, parades diverses al carrer Josep Campàs i atraccions de fira a l'Euterpe. També comptarà amb activiatst de tota mena.


Consulta el programa AQUÍ