9a Fira Oleotèxtil
Divendres 8 de desembre de 2023
Organitza: SPELUNCA
Lloc: L'Espluga Calba
Divendres 8 de desembre, 9a FIRA OLEOTÈXTIL a l'Espluga Calba

De 9.00h a 11.00h, a la cooperativa agrària hi haurà esmorzar popular de llonganissa o de formatge. El preu de l’esmorzar serà de 5€, descomptables per la compra d’una garrafa de 5l d’oli.

Es realitzarà una ruta guiada a peu, organitzada pel Consell Esportiu de les Garrigues, pel terme de l’Espluga Calba. ¨CAMINADA CULTURAL DE LES GARRIGUES¨

Durant total la jornada es podrà visitar el molí vell de l’oli i l’agrobotiga amb venda d’oli SPELUNCA (prèmium, verd, integrada, tradicional, del raid, així com altres productes) i amb tast de diferents tipus d’oli.

De 11.00h a 14.00h, vermut musical a la cooperativa tèxtil i venda de gènere de punt de la marca STJOR amb dissens d’Òscar Dalmau, a preus especials.

De 11.00h a 13.00h, visita guiada i gratuïta al Castell i l’església de l’Espluga Calba.

De 11.00h a 14.00h, inflables per els més petits. Durant el matí hi haurà deferents actuacions musicals I balls de gegants per part de la colla gegantera de l’Espluga Calba. A la cooperativa del camp hi haurà paradetes amb productes de proximitat i una exposició de dibuixos dels nens i nenes de l’Escola Porcel de Cervera.


Més informació AQUÍ