Festa Arrels
Dissabte 2 de desembre de 2023
Organitza: Arrels
Lloc: Espai 88, Barcelona
Després de l’èxit de la primera edició de la Festa Arrels —en la qual van participar 4.000 persones—, enguany Arrels torna a plantar un mercat de pagès al centre de Barcelona. L’Espacio 88, a prop de la plaça de les Glòries, serà l’escenari d’un esdeveniment únic on Arrels reunirà pagesos vingut d’arreu de Catalunya, alguns dels quals és molt difícil, si no impossible, de veure a fires com aquesta i que ofereixen productes que no sempre es poden comprar a la ciutat. Però és que a més, els mateixos productors atendran el públic, tal com passa als mercats de pagès de la Catalunya rural. L’esdeveniment tindrà lloc el el dissabte 2 de desembre al número 88 del carrer de Pamplona, de les deu del matí a les vuit del vespre. L’entrada serà lliure. 

Durant tot el dia, els visitants que s’acostin a la Festa Arrels podran omplir el carro de la compra amb fruita verdura, oli, embotits o formatges, entre d’altres, alguns dels quals, difícils d’aconseguir a Barcelona. Les persones que els produeixen seran les mateixes que els vendran per poder explicar els secrets del gènere exposat. 

D’altra banda, també hi haurà productes per tastar allà mateix. Moltes de les parades dedicaran part de les seves vendes a la degustació d’elaborats. Els acompanyaran diversos cellers que també s’han volgut sumar a l’esdeveniment i que oferiran tant vins a copes com hi vendran ampolles. 

A més del mercat de pagès, que serà el centre de la Festa, el programa també inclourà tastos gratuïts de vi, oli, embotits, formatges i cervesa artesana. En trobareu tots els detalls i el formulari d’inscripció AQUÍ.

Trobareu més informació amb la llista de productors i detalls dels tastos guiats AQUÍ.