44a Fira de vins i caves
Del 27 de gener a l'1 de febrer de 2024
Organitza: La Candelera - Ajuntament de Molins de Rei
Lloc: Molins de Rei
La 173a edició de la Fira de la Candelera de Molins de Rei tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de febrer de 2024.

Dins el marc d'aquesta fira, es celebra la 44a Fira de Vins i Caves, del 27 de gener fins l'1 de febrer.

L’Espai de Tastos i Degustacions de la Fira de Vins estrena una nova ubicació, a la planta baixa de l’edifici del Molí. A més, una altra novetat, és que els tastos i maridatges de vins i caves començaran l’endemà del pregó, el dissabte 27 de gener, i s’allargaran fins al dijous 1 de febrer de 2024, per no fer-los coincidir amb les activitats del cap de setmana de la Fira.

En les darreres edicions, s’ha convidat cada any una Denominació d’Origen (DO) diferent. Un cop tractades la majoria de DO, s’inicia un nou cicle per descobrir les diferents varietats autòctones de raïm. En l’edició d’enguany, la protagonista serà la Garnatxa –varietat de raïm vinífer- i es comptarà amb el suport de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i la col·laboració de l’associació Terra de Garnatxes.

En el programa d’aquesta edició hi haurà diferents tastos i maridatges; la majoria d’ells de Garnatxa. També hi haurà un tast i maridatge de vins escumosos amb el lema de tradició VS innovació, i el tradicional sopar dels 12 vins.


Més informació a www.candelera.cat