19es Jornades de la Galera
Del 9 al 25 de febrer de 2024
Organitza: Ajuntament de Cambrils
Lloc: Cambrils
Del 9 al 25 de febrer de 2024, Cambrils celebra les 19es Jornades Gastronòmiques de la Galera i la Cuina Marinera. Durant aquests dies, la galera serà la protagonista en les taules dels restaurants. A més a més, podràs gaudir d'una mar d'activitats per a tots els públics.

Cambrils es caracteritza per ser el bressol dels grans cuiners. L'excel·lència gastronòmica és un dels seus grans reclams i, precisament per això, posa esment en promocionar un dels seus productes estrella: La Galera.

Durant les jornades, una vintena de restaurants cambrilencs ofereixen a tastar, tant a locals com a visitants, menús únics i originals, adoptant com a ingredient principal la galera. Un crustaci, fins i tot present en postres i elaboracions dolces, gràcies a la imaginació i a l'esperit de superació dels restauradors.

Aquest any, com a novetat, podràs participar en el Tast Single, la Ruta engalerada sobre rodes o el Bingo musical amb gust de galera. 

Participen activament, a més, entitats locals com la Confraria de Pescadors mitjançant les visites guiades: Galeres en viu i l'associació Vent d'Estrop que acull als més petits en les ja conegudes passejades en llagut. Així com l'Arjau amb la demostració de Vela llatina.


Consulta el programa AQUÍ