Campanya gastro. Tòfona
De l'1 al 29 de febrer de 2024
Organitza: Fet a Osona - Osona Cuina
Lloc: Osona
Els restaurants del col·lectiu Osona Cuina ofereixen plats i menús degustació amb la tòfona com a protagonista.

De l’1 al 29 de febrer, Osona acull la Campanya gastronòmica de la tòfona. Les jornades combinen des de menús i plats on la tòfona és l’element principal, fins activitats diverses relacionades amb la tòfona.

Un any més, els restaurants del col·lectiu Osona Cuina ofereixen plats elaborats amb aquest producte i també menús degustació. D’una banda, Fonda Sala, Can Fortuny, Mas Monells, La Competència o el Via ofereixen menús degustació elaborats amb la tòfona com a element principal. I de l’altra, Ca la Cinta, El Bart, Cafè del Mig, Can Ton o El Bàcul s’omplen de recomanacions amb nombrosos plats elaborats amb tòfona.

Les Jornades també inclouen activitats diverses. Des de tastos i maridatges, fins a tractaments d’estètica de tofonoteràpia o una visita guiada en una plantació de tòfona.

La Campanya gastronòmica de la tòfona a Osona estan organitzades per Fet a Osona i Osona Cuina, i compten amb la col·laboració de la Xarxa Productes de la Terra, Osona Turisme, el Consell Comarcal d’Osona i la Diputació de Barcelona.
 

Consulta els menús dels restaurants participants AQUÍ