Jornades Gastro. Calçot de Valls
Del 16 al 25 de febrer de 2024
Organitza: Ajuntament de Valls
Lloc: Valls
Valls celebra, del 16 al 25 de febrer, les Jornades Gastronòmiques del Calçot «Memorial Àngel Solé» amb la participació de 25 restaurants i establiments d’alimentació que oferiran plats i productes de la cuina del calçot. L’esdeveniment és una iniciativa de les regidories de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, l’Associació de Restauradors de Valls i l’Alt Camp, la Indicació Geogràfica Protegida Calçot de Valls, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona i la Denominació d’Origen Tarragona.

Les Jornades permetran degustar les diferents propostes gastronòmiques de 14 restaurants i 11 establiments d’alimentació, entre forns, carnisseries i xarcuteries que posaran en valor la cuina del calçot.

En concret, hi prenen part els restaurants 9K de Valls, Ca l’Àngel, Ca la Ninona, Cítric, El tast de Valls, Incògnit, Km0, L’Ecliss, La Licorera, La Providència, Luga, Planeta Kasteller i Portal 22. A la vegada s’hi han sumat els forns de Ca l’Estevet, Cal Cesc, Cal Manel, DOS18, Paisalut, Pim Pam, així com les carnisseries i xarcuteries de Ca Pons, Ca Santiago, Cati, Maricel, Pere i Griselda, i Queralt.

A les Jornades hi participen també 8 cellers de la DO Tarragona que maridaran amb els seus vins les diferents propostes dels restaurants. Així, hi participen la Vinícola de Nulles, Cellers Blanch, Estol Verd, Vinya Janine, Vives Ambròs, De Muller, Vins Petxina i Mas Bella.


Consulta les propostes gastronòmiques AQUÍ