12a Fira de la Botifarra
Del 2 al 3 de març de 2024
Organitza: Ajuntament de La Garriga
Lloc: La Garriga
El mes de març arrencarà amb una nova edició de la fira gastronòmica de la Garriga, que comptarà amb parades de productes artesans, tastos, itineraris guiats, activitats infantils… i amb el producte estrella del municipi com a protagonista.

La 12a edició de la Fira de la Botifarra de la Garriga tindrà lloc els dies 2 i 3 de març, amb una inauguració prèvia el divendres 1 de març al vespre.

La Fira de la Botifarra tornarà a ser l’aparador del producte artesà estrella de la Garriga. L’esdeveniment comptarà amb els espais habituals: la Buti Aula, on es faran tastos diversos (cerveses, vins, embotits i formatges); el Buti Kids, amb el seu programa d’activitats infantils; i el Buti Tast, l’espai gastronòmic a la plaça de l’Església, on les persones visitants podran degustar la botifarra de les cansaladeries de la Garriga.

L’esdeveniment, enguany, comptarà amb 40 paradistes a l’espai firal, que oferiran els seus productes de proximitat i elaboració pròpia: formatges, embotits, pastisseria, pans, ratafia i destil·lats, cerveses, coques, làctics, rebosteria, melmelades, herboristeria, mels, vins i caves. I, evidentment, la botifarra de la Garriga.

Com és habitual, la fira es repartirà entre la plaça de l’Església, la plaça de Can Dachs, el carrer del Centre i carrer dels Banys.


Consulta el programa d'activitats AQUÍ