Passeig de Gourmets
Del 7 al 17 de març de 2024
Organitza: Associació Passeig de Gràcia
Lloc: Passeig de Gràcia, Barcelona
Viu Passeig de Gourmets! Deu dies per gaudir i conèixer el talent gastronòmic del carrer més cosmopolita de Barcelona de la mà dels xefs i restaurants més reconeguts. Descobreix la Ruta de Platets, els Entrepans d’Autor, els Menús Gourmet, la Reposteria Creativa, els Còctels i les Experiències Gourmet, i fes les teves reserves!

RUTA DE PLATETS
Vine a gaudir de la Ruta de Platets de Passeig de Gourmets! T’esperem als dotze restaurants participants per tastar les seves propostes de manera ràpida i senzilla per 10€ amb una cervesa Estrella Damm, una copa de Cava o un Royal Bliss, a escollir. Agafa el mapa i fes la teva ruta!

MENÚS GOURMET
Les propostes més originals i delicioses en format menú gourmet per 55€ amb una cervesa Estrella Damm, una copa de Cava o Royal Bliss, a escollir.
I si vols fer més completa i especial la teva experiència, escull el teu menú amb un maridatge exclusiu de Caves per 70€.
Aquesta activitat requereix reserva prèvia.

ENTREPÀ D'AUTOR
Arriben els entrepans a Passeig de Gourmets! Pensats per tots aquells que tenen poc temps i molta gana, arriba aquest nou format per gaudir dels restaurants del Passeig de Gràcia!
Demana el teu entrepà amb beguda inclosa, a escollir entre cervesa Estrella Damm, una copa de Cava o Royal Bliss.
Aquesta activitat no requereix reserva prèvia.

REBOSTERIA CREATIVA
Els més llaminers tenen la seva cita amb les creacions de rebosteria més selecta a Passeig de Gràcia. Vine a descobrir les mossegades més dolces, per 8€, en alguns dels establiments més destacats de la gastronomia barcelonina.

CÒCTELS
La sofisticació que envolta al Passeig de Gràcia pren forma amb aquests còctels de moda que posaran en valor el moment de l’aperitiu i de l’afterwork. Vine a tastar-los tots i descobreix les diferents propostes dels coctelers de la zona per 15€.

EXPERIÈNCIES GOURMET
Gaudeix de les experiències i activitats gastronòmiques de Passeig de Gràcia! Reserva la teva plaça i aprèn de la mà dels xefs de Passeig de Gourmets!
Aquesta activitat requereix reserva prèvia.


Descobreix les seves propostes i fes les teves reserves AQUÍ