Calçots i Carxofes
Del 22 de febrer al 21 d'abril de 2024
Organitza: AEH Baix Gaià
Lloc: Torredembarra, Altafulla, Creixell
L’Associació AEH Baix Gaià, amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra, el patrocini de Raventós Codorniu i la col·laboració de Nomen Foods, presenta l’experiència Calçots i Carxofes, que es celebrarà del 22 de febrer al 21 d’abril a diverses poblacions del Baix Gaià.

22 restaurants serviran menús i racions amb el calçot i la carxofa com a protagonista, acompanyades de vins i caves Raventós Codorniu, amb l’objectiu que l’experiència gastronòmica siguin un reclam per potenciar els caps de setmana fora de temporada així com per descobrir nous restaurants.

Els restaurants participants són: Bruixes de Burriac, Maritime Beach Club Altafulla, Restaurant Voramar Cal Vitali, El Nou Mirador Creixell, Restaurant Mediterraneum Hotel La Masieta, Hotel Restaurant La Nova Tenalla, Restaurant Àngel Miquel, A la Parra! Bar del Casal, Restaurant Can Narcís, Restaurant l’Hor, Restaurant El Jardí, Restaurant Brisa, Masia Cal Vitali, Cal Silver, Restaurant El Capitán, Òxid Torredembarra, 4Latas Torredembarra, 4Latas Baix a Mar, 4Makis, El Racó de la Paella, Restaurant Pizzeria l’All Negre, La Cassoleta d’Arròs.

La iniciativa gastronòmica també compta amb un passaport amb el qual els clients que degustin les propostes de 4 restaurants de 4 poblacions diferents del Baix Gaià aconseguiran, de forma directa, una ampolla de licor d’arròs Segadors del Delta.

Els menús i degustacions es podran consultar al Facebook i Instagram Jornades Gastronòmiques AEH i a la web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/