Mercat d'olis i vins
Dissabte 2 de març de 2024
Organitza: Manresa Comerç UBIC
Lloc: Manresa
El dissabte 2 de març, Manresa celebrarà a la plaça Sant Domènec i durant tot el dia, la tercera edició del Mercat d’Olis, Vins i demés aliments gourmands amb unes 15 parades. Aquest mercat forma part del conjunt d’activitats que l’UBIC organitza dins del tradicional cap de setmana del Fora-Stocks.

El visitant podrà olorar, tastar i comprar si s’escau, els olis de 6 molins/trulls que premsen les varietats d’oliva arbequina, ja sigui de regadiu o secà, argudell i picual. La novetat d’aquesta edició és la presentació dels olis aromàtics d’alfàbrega, all i mandarina del moli d’oli Can Gibert de Sant Genís de la comarca de l’Anoia. També dels sabons fets amb oli d’oliva i coco. 

Els vins seran de les DO Pla de Bages, Empordà, Costers del Segre, Navarra i també de la població de Calonge. També hi seran les ratafies i els licors digestius com l’aiguanaf i les Aromes de Montserrat.

Un festival gastronòmic en el millor moment de l’any quan els olis i vins son més frescos al ser de la collita d'olives i raïm de la verema de la tardor passada.