12a Ruta de Tapes Gaudí
De l'1 al 3 i del 8 al 10 de març
Organitza: Ajuntament de Riudoms
Lloc: Riudoms
Tornen les Tapes Gaudí, que arriben a la 12a edició. Tindran lloc durant dos caps de setmana: de l'1 al 3 i del 8 al 10 de març.

Enguany hi participaran 10 establiments, que han ideat cadascú una tapa nova per a la ocasió. Es tracta del Bar Atura't, Braseria Sant Antoni, Cafeteria D'acord, Can Tendre, Hostal Perla, K l'Eva, La Confiteria, Om Tapes, Pizzeria Capricci i Sake Sushi. A cadascun d'aquests bars i restaurants s'hi podrà prendre la tapa i una beguda per 3,50 €.

Tapes amb ritme

Enguany les Tapes Gaudí arriben amb una novetat important. I és que la música hi tindrà un paper protagonista. Els dos dissabtes de la ruta hi haurà noves activitats.

Dissabte 2 de març: FESTA 80s. Es tracta d'una festa oberta a tothom perquè després de fer la ruta hi hagi un espai on allargar la nit. Començarà a les 23.30 h i es farà a l'Espai Jove (a la plaça de l'Església). La música anirà a càrrec de DJ OGualy i hi col·laborarà la Colla Gegantera.
Dissabte 9 de març: CERCAVILA. El grup Va de Vent passarà per tots els bars de la ruta i tocaran unes quantes cançons en cada establiment de 20 h a 23 h
 
Premis

En aquesta edició hi haurà diversos premis per als participants:

Sorteig 2.0: Cal seguir @tapesgaudi a Facebook o Instagram i penjar una foto amb el hashtag #tapesgaudi2024. Els qui ho facin entraran en el sorteig d'un val de 30€ per a consumir en un dels establiments participants a la ruta.

Premi Gaudí: Cada establiment participant sortejarà un premi entre les persones que hagin deixat un tiquet a la seva urna.

Premi Complet: Els qui tastin les 10 tapes guanyaran una ampolla d'oli de les oliveres dels espais públics municipals. Fins a esgotar existències. Per a acreditar-ho caldrà dipositar a qualsevol de les urnes dels establiments participants el fulletó amb totes les tapes degudament segellades.

Premi Estrella: Els qui tastin les 10 tapes també entraran al sorteig d'un val de 50€ per a consumir en un dels establiments participants a la ruta. Per a acreditar-ho caldrà dipositar a qualsevol de les urnes dels establiments participants el fulletó amb totes les tapes degudament segellades.

Els dies posteriors a la ruta també es premiarà a l'establiment que hagi rebut més vots a la tapa preferida.


Consulta el programa de la Ruta AQUÍ