Trobada de la Melmelada
Dissabte 16 de març de 2024
Organitza: Ajuntament de Tiana - Melmelària
Lloc: Tiana
Melmelària i l’Ajuntament de Tiana impulsen la 1ª Trobada del Món Artesà de la Melmelada, que es farà el dissabte 16 de març a la Plaça de la Vila de Tiana.

U
na vintena d’elaboradors que vindran de les Illes Balears, Andorra, Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona participen en la mostra que comptarà amb un tast de productes singulars.

La trobada està dirigida a professionals que elaboren melmelades de forma artesanal i a tots els visitants que apreciïn i vulguin conèixer de primera mà com s’elaboren aquests productes.

L’objectiu principal d’aquesta trobada és posar en valor el producte artesà, en aquest cas les melmelades i confitures, promoure el respecte cap a la tradició i la creativitat implícita en cada artesà i artesana a l’hora de pensar i elaborar els seus productes. Que Tiana sigui un referent i punt de trobada per intercanviar idees, crear sinergies, enfortir el sector artesanal i promoure l’artesania d’autor.

La trobada comptarà amb un Tast Valorat que presentaran tots els participants a partir d’un producte d’elaboració pròpia que els representi, tingui un valor especial per a ells o que contingui algun producte propi del seu territori, per tal de fer un reconeixement a aquests productes singulars. El Tast Valorat comptarà amb un jurat entès en la matèria i provinent del món de la gastronomia. Entre els membres del jurat hi ha la tianenca Àgata Albero, d’Inspira Gastronomia i Teresa Millàs, responsable de producció del Museu de la Confitura.

La mostra es podrà visitar de 10.00h del matí fins les 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h, i comptarà amb una zona gastronòmica per poder quedar-se a dinar.


Més informació AQUÍ