Vermut & floració Tastasons
Diumenge 3 de març de 2024
Organitza: Ajuntament de Preixana - DE PROP - Paupaterres
Lloc: Preixana
El diumenge 3 de març, Vermut & floració Tastasons a Preixana.

Vine amb tota la família i amics a gaudir d’un dia diferent, vine a vermutejar entre ametllers florits!

Aquesta edició del Tastasons comptarà amb l’actuació de Joan Masdéu, líder del reconegut grup Whiskyn’s, amb disset anys de trajectòria i mes de set-cents concerts. Masdeu, que ha publicat cinc discos en solitari, ens oferirà un concert acústic i captivador, rodejat de la bellesa dels nostre entorn.

A les 10:00 h es farà una caminada per la ruta de les pedreres.

La jornada seguirà a les 11:00 h amb “El taller de malabars, l’Espectacle” de Moi Jordana companyia de Circ. Un espectacle-taller interactiu i participatiu on el públic aprèn i juga amb els jocs de malabars i alhora n'és el protagonista.

També ens acompanyarà Lo Cigronet amb el seu particular estand de pinta-cares, i tallers varis; d’inflables, d’ametlles garapinyades, d’assecar flors, bombolles, xapes, pinta-cares...

Seguidament ens podrem gaudir amb un vermut acompanyat de l’Ensemble de vent metall l’Escola Municipal de Música de Tàrrega.

A les 13:15 h el concert de Joan Masdeu, serà la culminació del Tastasons, un matí ple d’activitats i bona música envoltats de les olors i els conreus tan nostrats.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom!


Més informació AQUÍ