Tapa'n Birra
Del 16 al 17 de març de 2024
Organitza: Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
Lloc: Palau-Solità i Plegamans
La Fira Tapa'n Birra presenta una oferta lúdica i gastronòmica amb la cervesa artesana al centre. Els restauradors locals acompanyaran la jornada amb propostes gastronòmiques i també hi haurà música en viu, tallers i activitats familiars.

Aquest esdeveniment, que se celebra el cap de setmana del 16 i 17 de març a la plaça de l'Onze de Setembre, té com a objectiu impulsar el sector de la restauració a Palau-solità i Plegamans i proporcionar una experiència d'oci de primera qualitat per als veïns i visitants.

Durant els dos dies es podrà gaudir de tastets de cervesa artesana i tapes, participar en tallers i xerrades informatives, a més de prendre part en activitats festives com “l’escalabirres”. A més, l'agenda inclou diversos concerts de música en directe per animar l'ambient.

Enguany hi participaran 6 cerveseries: Comic Beer (Cardedeu), Engorile (Sant Miquel de Balenyà), Atipik brew (Barcelona), Cir Coco (Castellcir),  La Canetenca (Canet de Mar), L’Escumatent (Sabadell), No t’enfadis (Empordà), Rotten Brawery (Sabadell) i Ogham Artesanal (Argentina).

La cervesa es podrà acompanyar d’una tapa de restaurants i bars de Palau-solità i Plegamans com La Teta Brunch, Restaurant Candombe, Frankfurt Palau, Drinking Coffee, Burinot Vermuteria i Pizzeria Tarannà.

Igual que l’any passat s’instal·larà la Karpalila a la plaça Onze de Setembre, oferint informació i assessorament sobre la prevenció i erradicació d’actituds i agressions masclistes i LGTBIfòbiques. Dissabte 16 estarà en funcionament de 17.30 a 23.30 hores i diumenge 17 de 17.30 a 21 hores.


Consulta el programa AQUÍ