Temps de Pèsols
Del 15 de març a l'1 de maig de 2024
Organitza: Costa de Barcelona Maresme - Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme
Lloc: Maresme
El pèsol, conegut també com "la perla verda del Maresme", és un dels llegums amb més tradició de la nostra comarca. Amb l'arribada de la primavera i el bon temps, durant els mesos de març i abril, nombroses localitats convoquen activitats de divulgació gastronòmica d'aquest producte de la terra, tant preuat com valorat a la cuina i a la taula.

El pèsol del Maresme ha estat catalogat com a producte singular de la comarca i es mereix ser el protagonista de les Jornades Gastronòmiques del pèsol, organitzades pel Consorci de Promoció Turística del Maresme i  en les quals es poden gaudir de la degustació de menús i plats elaborats amb pèsols del Maresme en restaurants, comprar exquisideses a comerços artesanals i omplir el cistell directament de productors.


Consulta el llibret online AQUÍ

Consulta el mapa i tota la informació de les Jornades AQUÍ