63a Fira d'Artés
Del 6 al 7 d'abril de 2024
Organitza: Ajuntament d'Artés
Lloc: Artés
La 63a edició de la Fira d’Artés girarà a l’entorn de la mobilitat en el sentit més ampli. Gairebé 3.500 metres quadrats del recinte firal estaran dedicats al sector de l’automoció, i enguany també es comptarà amb un espai bicicletes i motos.

El sector de la maquinària agrícola, l’altre referent de la fira d’Artés, arriba enguany amb canvis: hi haurà menys expositors de maquinària agrícola pesant i els que hi participen ho faran majoritàriament amb ocasió, en una mostra de suport i solidaritat amb el sector de la pagesia en “moments difícils”.

En paral·lel l’espai artesania comptarà amb gairebé 50 expositors (ubicats entre els carrers Balmes i Catalunya), 8 dels quals a l’espai cervesa artesana que un any més omplirà d’activitat la plaça de l’església. A aquests expositors, cal afegir una vintena més de parades de diversa índole i una quarantena llarga d’atraccions de fira i establiments d’alimentació. A més es comptarà amb l'Espai cervesa artesana, on hi haurà música i tastos gastronòmics.


Consulta el programa sencer de la fira AQUÍ