Firabril 2024
Del 12 al 14 d'abril de 2024
Organitza: Ajuntament del Perelló
Lloc: El Perelló
Aquesta serà una fira que es desmarcarà de les anteriors edicions més multisectorials. La firabril d’enguany comptarà amb tres zones diferenciades, la Zona d’Artesania, la Zona Gastro i la Zona Perelló a on es potenciaran els dos productes estrella del Perelló, la mel i l’oli. Al mateix espai s’ubicarà l’escenari showcooking, barrejant així el producte i les seves formes més atractives de ser cuinades.

Així doncs, la firabril del 2024 i a la Zona Perelló, hi haurà un gran mercat central de mel i oli de tots els productors locals que podran exhibir els seus productes de manera conjunta. Es reforçaran les mostres de showcooking amb cuiners locals, del programa Masterchef i veïns del Perelló i del xef Rafel Múria, estrella Michelin, entre d’altres. Tasts d’oli i ponències tècniques arrodoniran tot aquest espectacle culinari.

Una Zona Gastro més àmplia que permetrà el tast de diferents productes gastronòmics acompanyats d’actuacions musicals i dj’s durant les hores amb més afluència de visitants a la fira.

D’entre les moltes activitats que es desenvoluparan al llarg del cap de setmana hi ha un ampli ventall per al públic infantil: tallers i concert infantils, jocs tradicionals, trencada d’olles i cercavila amb els gegants, entre d’altres. A quant va la mel, serà el concert infantil que ens oferirà el grup La Tresca i la Verdesca. Una fira participativa i per a totes les edats.

A més, d’entre les novetats es destaca el sorteig del seu pes en mel i oli que, en aquesta ocasió, premiarà a una única persona qui s’emportarà el seu pes en mel i en oli. 


Consulta el programa AQUÍ