Fira ÀPAT
Del 13 al 14 d'abril de 2024
Organitza: Fira ÀPAT
Lloc: Recinte Firal de Tarragona
Després de vuit exitoses edicions de Fira ÀPAT a Barcelona, i de la tercera edició de Fira ÀPAT Tarragona el 2023, emprenem el camí per organitzar Fira ÀPAT 24 a Tarragona. Per la seva història, cultura, art, estil, gent simpàtica, mar i sobretot per la seva meravellosa gastronomia i la gran varietat de productes que s’hi produeixen, Tarragona és una localització perfecta.

Durant dos dies, els productors i elaboradors de productes agroalimentaris catalans podran presentar els seus productes i les seves novetats tant a professionals del sector (restaurants, botigues, hotels, vinoteques, distribuïdors…) com a consumidors finals.

Hi trobaràs productes de proximitat, showcookings i degustacions de productes, tallers, tendències en gastronomia i alimentació o networking sectorial amb grans empreses del sector.

Fira ÀPAT és el present i el futur del sector de l’alimentació catalana. Amb diversos acords de col·laboració i una actitud proactiva perseguim un únic objectiu: IMPULSAR ENTRE TOTS ELS PRODUCTES CATALANS!


Compra les teves entrades AQUÍ