Tast amb Llops
Dissabte 4 de maig
Organitza: Hotel i Restaurant Cal Llop
Lloc: Plaça de Dalt 21, Gratallops
Una tarda de vins i música a Gratallops. Aquesta és la proposta de Tast amb Llops, que enguany celebra la dicetena edició. Durant aquesta vetllada, de les 18:00h de la tarda a les 21:00h del vespre podrem tastar més de 100 vins a copes amb música en directe, reunint els vins elaborats per 26 cellers.

Els cellers participants de Gratallops són: Alvaro Palacios, Celler Cecilio, Celler de l'Abadia, Celler Devinssi, Clos Figueras, Clos Terrasses, Clos Mogador, Fredi Torres Viticultor, Josep Grau Viticultor, Mas Martinet, Meritxell Pallejà, Cal Batllet - Ripoll Sans, Sara i René Viticultors i Gratavinum

D'altra banda, hi haurà cellers convidats a l'esdeveniment: Orto Vins (DO Montsant), Acústic Celler (DO Montsant), Colet Viticultors (Clàssic Penedès), Josep Grau Viticultor (DO Montsant), Sota els Àngels (DO Empordà), Le Cartel Vins (Llenguedoc-Rosselló), Silice Viticultores (Ribeira Sacra), La Rectorie (AOC Collioure), Raíces Ibéricas (DOP Calatayud), Descendientes Elisa Amores (Sierra de Alcaraz - Albacete), Massal Selection (MW Álvaro Ribalta) i Chartreuse.  

Sobre els vins de Tast amb Llops, cal saber la majoria són de producció molt limitada, marcats per la singularitat del terroir i la filosofia de vida dels productors, basada en l’ecologia i l’artesania, en la sostenibilitat humana, social, cultural i ambiental, i fonamentada en una interpretació molt lliure però precisa i respectuosa del paisatge que cultiven.

L'acte s'acompanyarà de música en directe (DJ Golfo de Guinea) i un aperitiu que, aquest any, constarà de pernil DOP Guijuelo tallat a mà, tapes gastronòmiques, oli d’oliva de producció ecològica Miró Cubells de Cabacés (DOP Siurana) i un assortiment de formatges de proximitat de Formatgeria Linens de Bellmunt del Priorat i Serra del Tormo de La Torre del Espanyol.

L'aforament és limitat a 350 persones. El preu és de 65 € i per assistir-hi cal reserva prèvia a l'Hotel & Retaurant Cal Llop via telèfon: 977 839 502 o a través de la pàgina web de l'esdeveniment: www.tastambllops.com