14a Fira Lliga't a la Terra
Dissabte 20 d'abril de 2024
Organitza: Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana - Consell Comarcal del Vallès Oriental
Lloc: Santa Eulàlia de Ronçana
El dissabte 20 d'abril, el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana acollirà la 14a edició de la fira Lliga't a la Terra, organitzada per l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Vallès Oriental, amb el suport de Diputació de Barcelona i Xarxa de Productes de la Terra.

La fira es podrà visitar al llarg de tot el dia, de 9 a 19 h, i comptarà amb parades de productes de proximitat, diversos tallers i el tradicional mercat de planter, on es podran comprar diferents varietats de tomàquet i recollir la comanda que s'ha fet en línia. Durant el matí també es podran adquirir varietats antigues de tomàquet, horta, plantes aromàtiques i medicinals i arbustos.

La fira del planter de varietats del Vallès tornarà a fer el dinar popular, elaborat per Can Candelich. Com cada any, es podrà fer una visita a l'Hort de l'Espelt al Molí d'en Vendrell i hi haurà diverses activitats a l'exterior de La Fàbrica, com tallers, xerrades i espectacles per a tota la família.

A la fira hi col·laboren Llavors Orientals, la Mancomunitat de la Vall del Tenes, Turisme Vallès i El Molí d'en Vendrell.
 

Més informació AQUÍ